ARCULATTERVEZÉS „Az emberekben az első találkozásunk első másodperceiben kialakított képet maximum 20%-ban tudjuk megváltozatni a későbbi viselkedésünkkel, ezért mindennél fontosabb...
ARCULATTERVEZÉS

„Az emberekben az első találkozásunk első másodperceiben kialakított képet maximum 20%-ban tudjuk megváltozatni a későbbi viselkedésünkkel, ezért mindennél fontosabb az első benyomás, pontosabban a találkozás élménye.”

Egy tekintélyparancsoló arculat, egy egyedi logó, egy különleges, elegáns névjegy bizalmat és megbecsülést kelt Ön vagy vállalkozása iránt.

Kreatív Stúdiónk 8-10 éves tapasztalattal rendelkező grafikus művészei gondoskodnak az egyedi arculat kialakításáról.

Egy igényes arculat és logótervezés a munka akkurátussága miatt általában 3-4 hetet vesz igénybe. Ennél rövidebb határidővel az Ön érdekében nem tudunk tervezést vállalni! Egy arculat kialakításakor ugyanis grafikusaink több szempontot is figyelembe vesznek. Először formailag tervezzük meg a logót, és ezután következik a színtervezés. Egy logónál sohasem használunk 3 színnél többet, ügyelünk a formák és színek összhangjára, és arra, hogy választott színek dinamikájukban és hangulatukban, jelentésükben illeszkedjenek a megrendelő cégének, vállalkozásának profiljához. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy adott vállalkozás profilját milyen színvilággal jelenítjük meg, mert a színeknek pszichológiája, rejtett jelentése van, és tudat alatt pozitív, vagy éppen ellenkező hatást gyakorolhatnak az emberekre. Nem bízunk semmit a véletlenre, így a művészi igényességbe számunkra ez is beletartozik!

„Az Ön logója, arculata az egyetlen amely évtizedeken át kísérni fogja a cégét, így egy összesűrített jelentéstartalmat kell hordozzon. Szánjon időt a tökéletes arculat megtervezésére!”

A logónak egészen kicsiben és nagyban, színesben és fekete-fehérben is meg kell állnia helyét – egy bélyegzőn éppúgy, mint egy óriásplakáton. A tervezési fázisban egyszerre többen is dolgoznak ugyanazon a megbízáson, így Ön az arculat teljes kidolgozása előtt több változatból, koncepcióból is választani tud.

Kérem nézze meg referenciáinkat, melyek magukért beszélnek!

Szeretnék ajánlatot kérni>>>