BELSŐÉPÍTÉSZET – 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS Mi az a 10 hiba amiből 9-et minden kivitelező elkövet vendéglátóegység, szórakozóhely belsőépítészeti kivitelezésekor? Kíváncsi rá,...
BELSŐÉPÍTÉSZET – 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Mi az a 10 hiba amiből 9-et minden kivitelező elkövet vendéglátóegység, szórakozóhely belsőépítészeti kivitelezésekor?

Kíváncsi rá, melyek azok a problémák, amelyekre senki nem gondol, mégis a legfontosabbak?

Töltse le ingyenes infotermékünket, és most megtudhatja, mi az a 10 dolog, amire nélkülözhetetlen odafigyelni egy vendéglátóegység kialakításakor!

Teljes körű belsőépítészeti látványtervezést, átalakítást, designváltást vállalunk kizárólag céges ügyfelek részére! Legfőbb profilunk a vendéglátóhelyek, éjszakai klubok, bárok, éttermek, gyorsétkezdék megjelenésének kialakítása, de bármilyen céges vagy nyilvános hellyel, szórakozóhellyel varázslatos dolgokat művelünk.

A tervezéskor először felmérjük a hely adottságait, az Ön igényeit, majd teljesen élethű 3D-s látványterveket készítünk, így már a projekt elején látható, mi lesz a végeredmény.

Igény szerint generál kivitelezést vállalunk.

Keressen minket akkor is, ha csupán látványtervre van szüksége egy meglévő teréhez vagy még csak tervrajzokon létező ötlethez! Mi még a megvalósulás előtt láthatóvá tesszük mások számára is, ami az Ön fejében van.

Nézze meg a galériánkat referenciáinkkal! Figyelem! Az albumban található képek nagy része tervezőprogrammal készült. Nem fénykép!