DEKORÁCIÓ ÉS ÓRIÁSNYOMTATÁS Tudta, hogy hozzávetőlegesen 400.000 Ft és 1 000 000* Forint közötti összeget hagy az asztalon aki nem...
DEKORÁCIÓ ÉS ÓRIÁSNYOMTATÁS

Tudta, hogy hozzávetőlegesen 400.000 Ft és 1 000 000* Forint közötti összeget hagy az asztalon aki nem dekorálja fel céges járműveit?

(* – Ennyibe kerül egy óriásplakátnyi felület bérlése egyetlen évre, amely megfelel egy kis dobozos autó által képviselt reklámfelületnek.)

Dekoráció és nyomtatás terén 12 év tapasztalattal, és ennek köszönhetően a legújabb technológiákkal és felszereléssel rendelkezünk. Egyik legnagyobb előnyünk a full service szolgáltatás: nálunk a tervezés és kivitelezés házon belül zajlik, alvállalkozók bevonása nélkül.

Mi saját dekorcsapatunkkal valósítjuk meg, amit a grafikusaink papírra álmodnak. A tervezéstől a nyomtatáson keresztül a felhelyezésig, összeszerelésig minden munkafolyamat egy helyen zajlik gyorsan, pontosan és nagy szakértelemmel – így pénzt és időt spórolunk Önnek.

Gyakorlatilag bármilyen dekorációs megoldás kivitelezését vállaljuk: LED technológiákat, fényreklámokat, világító és eligazító táblákat, információs rendszereket, díszportálokat és plasztikus feliratokat készítünk gazadag referenciával. Keressen meg minket egyedi elképzeléseivel, meghökkentő terveivel, különleges ötleteivel – mi komplexebb elképzeléseket is megvalósítunk.

Mivel saját digitális óriásnyomtatóval rendelkezünk, max. 185 cm. szélességben és korlátlan hosszúságban bármilyen nyomtatást meg tudunk oldani alvállalkozók bevonása nélkül, és az elkészült nyomatokat konfekcionáljuk, lamináljuk, igény szerint fel is helyezzük. Legyen szó autódekorációról, one-way-vision (egyik oldalról átlátszó) fóliáról, illusztrációkról vagy óriásplakátról, full service szolgáltatásunknak köszönhetően mindezt gyorsan és kiváló minőségben tudjuk előállítani.

Tekintse meg referenciáinkat!

Kérjen tőlünk ajánlatot itt>>>