FILM ÉS ANIMÁCIÓ Képzelje el, hogy van egy értékesítője aki 2-3 perces termék-prezentációkat tart Ön helyett a hét minden napján...
FILM ÉS ANIMÁCIÓ

Képzelje el, hogy van egy értékesítője aki 2-3 perces termék-prezentációkat tart Ön helyett a hét minden napján éjjel és nappal.

Amerikában nincs olyan sikere cég vagy termék akinek ne lenne egy 2-3 perces prezentációs videó a youtube-on vagy a weboldalán. Magyarországon szinte senki. Pedig ha lenne akkor már a keresőkben elfoglalt első helyezéseknél megérné…

Ha szeretné cégét egy profi minőségű reklámfilmben bemutatni, vagy animációra van szüksége egy termék vagy készítmény működésének bemutatásához, forduljon hozzánk bizalommal.

Képzelje el mekkora előnyt jelent, ha Ön legjobb vevőinek, felhasználóinak véleményét videóban tudja prezentálni! Nincs más dolga, mint elhívni őket stúdiónkba és a többit nyugodtan bízza ránk.

Szegeden és Budapesten is saját, zöld hátteres (greenbox) stúdióval rendelkezünk, melyhez profi hang és videó technika is rendelkezésünkre áll. 7 m széles zöldháttér, professzionális bevilágítás derítőkkel, valamint hangtechnika és mikrofonok garantálják a profi minőségű kép- és hangfelvételek készítését. Emellé a forgatás során felkészült operatőrünk, rendezőnk szakmai segítséget is biztosít. A felvételek elkészítése mellett kép- és hang utómunkát is vállalunk, így nálunk egy helyen készíttetheti el a videójával kapcsolatos összes stúdió- és utómunkát.

Antikvárium.hu – Bonnie és Clyde kampány promo videó

Adatbázis duplázó “Mindenki hozzon magával egy embert” koncepció, az antikvarium.hu raktárának kirablásáért cserébe.

Mire használják leggyakrabban ezeket a videókat megbízóink?

Felrakják, facebookra, youtubera, megosztható az összes közösségi médián, a saját weboldalról nem is beszélve. Odaadják partnereiknek, viszonteladóiknak szabad felhasználással. Leadják a tv-ben. Lejátsszák a járműveken található monitorokon. Levetítik céges rendezvényeiken, prezentációjukban. DVD-re írjuk és elküldik az új vevőiknek.

Miről érdemes ilyen videót készíttetni?

- Legjobb vevőink véleményéről.

- Egy termékprezentációról.

- Egészségügyi témájú hatásmechanizmusokról.

- Egy hotelről, panzióról, a környéken található programokról.

- Egy készülék működéséről, üzembe-helyezéséről.

- Egy termékünk használatának oktatásáról.

- Egy rendezvényünkről, az előadók bemutatásától, nézők véleményén át a helyszínig.

- Wolf Gábor által használt oktatási anyagokról.

A forgatási helyszín biztosítása mellett kisebb vagy nagyobb költségvetésű filmek utómunkája, green-box felvételek beágyazása, különböző film-trükkök elkészítését vállaljuk. Emellett rendelkezünk referenciával különböző termék animációk, folyamatábrázolások, animált logók és filmek elkészítésében is.

Nézze meg referenciáinkat, és merítsen ötletet!

Kérjen reklámfilmre ajánlatot>>>

Lélegző ház koncepció

Nyílászáró hatásmechanizmust bemutató prezentációs film.

Herbavital Porc 30′ TV spot

Tekintse meg a Herbavital porc tabletta hatásmechanizmusát bemutató reklámfilmünket!

Animációs showreel