KIÁLLÍTÁSI STANDOK, MOBIL INSTALLÁCIÓK Szeretne egyedi kiállítási standot építési rohammunka, engedélyezési hercehurca, fáradtság, idegeskedés és cipekedés nélkül? Bízza ránk a...
KIÁLLÍTÁSI STANDOK, MOBIL INSTALLÁCIÓK

Szeretne egyedi kiállítási standot építési rohammunka, engedélyezési hercehurca, fáradtság, idegeskedés és cipekedés nélkül?

Bízza ránk a munkát, és Önnek már csak a legfontosabbra kell koncentrálnia: leendő vevőire!

Csapatunk egyedi kiállítási standok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik a 3D-s tervek elkészítésétől a felépítésig. Nagyon fontos tudnia, hogy kizárólag egyedi tervezésű standokkal foglalkozunk: Nem szeretjük és nem használunk SYMA rendszereket, standjaink saját koncepció alapján, megrendelőink igényeihez, pénztárcájához és profiljához szabva készülnek, és a tervektől a felépítésig mindent saját csapatunkkal oldunk meg, full service szolgáltatásként.

Emellett mobil installációk értékesítésével és bérbeadásával is foglalkozunk: a Marc Brick hivatalos viszonteladójaként akár 10 év garanciát vállalunk a tőlünk beszerzett mobil- és sajtóhátfalak, roll-upok, prospektustartók épségére.

Ha tervezi, hogy a közeljövőben bármilyen kiállításon részt vesz, akkor javasoljuk, hogy töltse le : „Kiállítási standok látogatottságnövelésének mesterfogásai” című tanulmányunkat a Kreatív Stúdiónk tudástárából egy rövid regisztráció után. Az a tanulmány tartalmaz egy rendkívül értékes checklisát (ellenőrző listát) amely 10 év standépítési tapasztalatának esszenciája. Így biztosan nem marad otthon semmi.

Letöltöm ezt az ellenőrző listát és a tanulmányt>>>

Tekintse meg galériánkat, és válogasson egyedi sziget-, fej-, sarok, és sorstandjainkból egyszerű vagy emeletes formában. Mindezek szín és formavilágát, megjelenését bármikor az Ön cégére szabjuk!